Около 40 са задържаните преди и по врече на мача

...
Около 40 са задържаните преди и по врече на мача
Коментари Харесай

Около 40 са задържаните преди и по врече на мача "Ботев"-"Локомотив” Пловдив

Около 40 са арестуваните преди и по врече на мача „ Ботев”-„ Локомотив” Пловдив, който се игра на Националния стадион „ Васил Левски”, осведомят от столичната полиция.

Около 18.30 часа на ул. „ Екзарх Йосиф “ след зародил спор, прераснал в сборичкване сред трима почитатели на „ Ботев “ и последователи на „ Левски “, пловдивчаните са нападнати от маскираните почитатели на столичния тим.
Купата е " черно-бяла " за първи път! " Локомотив " Пловдив ликува след гол с пета Минимален триумф за "железничарите " в дербито с "Ботев "
Част от нападателите са арестувани директно след случая в околните улици, а останалите са пробвали да се укрият във почитател клуб на ул. „ Цар Симеон “. Всичките 19 души са арестувани и отведени в столично районно ръководство.

В ранните следобедни часове са били арестувани петима почитатели с пиротехнически произведения.
Масови арести преди финала за Купата (СНИМКИ) Фенове на "Левски " събличат ултраси на "Ботев "
Непосредствено преди влизането на стадиона на построените контролно пропускателни пунктове са били арестувани 14 души, от които шестима със неразрешени предмети, петима с наркотични субстанции и трима, неизпълнили полицейско предписание.

75 души са били върнати от входовете на спортното оборудване поради нетрезво положение. Други двама мъже, почитатели на „ Ботев” Пловдив са арестувани в региона на стадиона за нанесен побой на възрастен мъж преди началото на мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР