Около 40 са задържаните преди и по врече на мача

Около 40 са задържаните преди и по врече на мача ...

Около 40 са задържаните преди и по врече на мача "Ботев"-"Локомотив” Пловдив.


Около 40 са задържаните преди и по врече на мача „Ботев”-„Локомотив” Пловдив, който се игра на Националния стадион „Васил Левски”, информират от столичната полиция.

Около 18.30 часа на ул. „Екзарх Йосиф“ след възникнал конфликт, прераснал в сбиване между трима фенове на „Ботев“ и привърженици на „Левски“, пловдивчаните са нападнати от маскираните фенове на столичния отбор.
Купата е "черно-бяла" за първи път! "Локомотив" Пловдив ликува след гол с пета Минимален успех за "железничарите" в дербито с "Ботев"
Част от нападателите са задържани непосредствено след инцидента в близките улици, а останалите са опитали да се укрият във фен клуб на ул. „Цар Симеон“. Всичките 19 души са задържани и отведени в столично районно управление.

В ранните следобедни часове са били задържани петима фенове с пиротехнически изделия.
Масови арести преди финала за Купата (СНИМКИ) Фенове на "Левски" събличат ултраси на "Ботев"
Непосредствено преди влизането на стадиона на изградените контролно пропускателни пунктове са били задържани 14 души, от които шестима със забранени предмети, петима с наркотични вещества и трима, неизпълнили полицейско разпореждане.

75 души са били върнати от входовете на спортното съоръжение заради нетрезво състояние. Други двама мъже, фенове на „Ботев” Пловдив са задържани в района на стадиона за нанесен побой на възрастен мъж преди началото на мача.

Източник: btvnovinite.bg