Около 40% от летните в Токио, които ще започнат след

...
Около 40% от летните в Токио, които ще започнат след
Коментари Харесай

Има опасност от ограничение броя на публиката на Олимпийските игри

Около 40% от летните в Токио, които ще стартират след по-малко от три седмици, биха могли да останат без аудитория, в случай че уредниците решат в допълнение да понижат ограничаването за посещаемост на спортни обекти , нформира ТАСС. Отбелязва се, че главният вид е да се понижи актуалната граница на претовареност на стадионите от 10 000 на 5 000 души. В този случай всички събития, за които са продадени над 5 000 билета, както и тези, планувани след 21:00 ч., ще се организира без фенове. Това ще повлияе на мачове по футбол, бейзбол, баскетбол, надпревари по лека атлетика, както и церемониите по разкриване и закриване на олимпийските игри.

Организаторите на Олимпийските игри през идната седмица ще проведат петстранна онлайн среща, чиято съществена тематика ще бъде разискването на въпроси, свързани с позволения брой фенове на стадионите. Ръководителят на организационния комитет за Токио 2020 година Сейко Хашимото съобщи на конференция, че уредниците са подготвени за опцията за осъществяване на надпреварата без фенове . Подобна позиция изрази и губернаторът на Токио Юрико Койке.
 Надал се отдръпна от присъединяване в Уимбълдън и Олимпийските игри в Токио Надал се отдръпна от присъединяване в Уимбълдън и Олимпийските игри в Токио
Световният номер 3 Рафаел Надал няма да взе участие на тазгодишното издание на Уимбълдън, което стартира на 28 юни. Испанецът ще пропусне и...

Олимпийските игри в Токио трябваше да се проведат от 24-ти юли до 9-ти август 2020 година Поради пандемията, надпреварите бяха отсрочени с една година. Сега те ще се проведат от 23-ти юли - 8-ми август. На 20-ти март уредниците най-сетне взеха решение да проведат Олимпийските игри без непознати почитатели. На 21-ви юни беше избран предел от 10 000 души за допускане на локални фенове, като в това време степента на претовареност на спортните уреди по време на надпреварата не би трябвало да надвишава 50% .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР