Около 40 000 души се стекоха в центъра на град

...
Около 40 000 души се стекоха в центъра на град
Коментари Харесай

40 000 в Бостън излязоха на контрапротест срещу националистите

Около 40 000 души се стекоха в центъра на град Бостън, щата Масачузетс, с цел да участват на така наречен „ марш на Свободното слово “, който беше проведен като отговор на проява, проведена от десните-националистически групи в града, съобщи Boston Herald.
Демонстрацията на консерваторите притегли единствено няколко десетки стачкуващи и приключи по-рано от предстоящото, тъй като на дребната група бе подредено от управляващите да се реалокира от естрадата в парк в централната част на града, защото на проведения контрапротест пристигнаха към 40 000 души, изначало мирни, само че в следствие те започнаха конфликти и словесни престрелки, съобщи Фокус.
По-сериозни конфликти бяха предотвратени от намесата на 500 служители на реда, които разделиха групите и сътвориха сред тях зона на деескалация.
Либералните стачкуващи развяваха флагове и табелки с надписи като „ Обичаме омразата на завоевателите “, „ Спрете да срамите своите другари и фамилии “ и „ Съединени американски щати 1 Нацисти 0 “, както и доста други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР