Около 330 килограма канабис е открит при специализирана полицейска операция

...
Около 330 килограма канабис е открит при специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Около 330 килограма канабис е открит в Благоевградско

Около 330 кг канабис е открит при профилирана полицейска интервенция в Благоевградско, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Благоевград.

Действията по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции са осъществени през вчерашния ден на територията на община Сандански.

В землището на село Илинденци, община Струмяни, криминалисти при районното ръководство в Сандански са разкрили две обособени ниви със засадени 56 тревисти растения с общо тегло към 144 кг в едната равнища и 102 растения с общо тегло към 181 кг - във втората. На място е изработен полеви тест, на който растенията са реагирали позитивно на канабис.

В хода на профилираната полицейска интервенция, от органите на реда е тествана и употребена от 31-годишен мъж от санданското село Склаве селскостопанска сграда, намираща се в землището на селото, където в пластмасов бидон е открита торбичка, съдържаща към 18 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на канабис.

От полицейските чиновници е тествано и жилището на мъжа в селото, като в една от стаите е открита към 13 грама суха тревиста маса, а в таванското помещение – към 3200 грама суха тревиста маса. Направеният полеви тест е отчел позитивен резултат на канабис, а 31-годишният мъж е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. 

От ОДМВР – Благоевград показват, че за случаите е известена способената прокуратура и са образовани досъдебни производства, а работата продължава. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР