Около 3 пъти са се увеличили продажбите в талонните игри

...
Около 3 пъти са се увеличили продажбите в талонните игри
Коментари Харесай

Изглежда тотото почва да печели повече

Около 3 пъти са се нараснали продажбите в талонните игри на държавния тотализатор след въвеждането на възбраната на частните лотарии преди няколко седмици - с измененията в Закона за хазарта.
В момента тотото предлага близо 20 талонни игри с много съществени облаги, като са взети ограничения да бъдат пуснати по-бързо и нови, с цел да се задоволи увеличеното търсене. Има и малко нарастване в цифровите игри, само че това е поради повишаването на
джакпота, като общият за снощния тираж бе на стойност от 8,7 милиона лв.., написа в. " 24 часа ".
Припомняме, че тотото може да продава лотарийни билети единствено в лични пунктове или пунктове, които е наело чартърен и със личен личен състав, работещ за него. Собствените пунктове са 550 т.е. оценката е, че частните
лотарии са имали доста повече места, където са продавали.
Новият директорски съвет на тотализатора към този момент вписан публично в Търговския указател и встъпи в ръководството на Спортния тотализатор.
Изпълнителен шеф на тотализатора стана Любомир Стефанов Петров. Досегашният Дамян Дамянов остава също в системата като консултант. Петров от две години бе отпред на дирекция " Търгове и процедури " в държавната компания " Информационно обслужване ", преди този момент бе управител бизнес развиване в " Телелинк България ".
В управителния съвет влязоха двама някогашни играчи на " Левски " и националния тим Гошо Петков Гинчев и Христо Георгиев Йовов. Гинчев към този момент втори мандат на консултант по спортните въпроси на министър Красен Кралев. Йовов пък за последно се опита да стане кмет на родното Своге, само че загуби още на първия тур на изборите от Емил Иванов.
Другите двама са Людмила Костова Петкова и Валентин Страхилов Точев. Людмила Петкова бе началник на " Данъчна политика " в Министерството на финансите. Тя за малко беше заместник-министър, а дълги години работи и в Национална агенция за приходите, като стигна до поста заместник-директор.
Валентин Точев от 5 години е шеф на отдел " Анализ на данъчната политика " във финансовото ведомство. Той има над 20 години стаж там.
Този директорски съвет единствено ще довърши мандата на предходния, който приключва на 25 ноември тази година. Очаква се в най-скоро време да бъдат направени още промени в метода на работа на тотализатора, като предвижданията са той да вдигне приходите си най-малко двойно.
Тотото дава закрепена сума за финансиране на българския спорт - 17% от приходите му отиват за неговата лична прехрана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР