Около 3 милиона души посрещнаха новата 2020 година на прочутия

...
Около 3 милиона души посрещнаха новата 2020 година на прочутия
Коментари Харесай

Около 3 милиона души посрещнаха 2020 година на плажа Копакабана

Около 3 милиона души посрещнаха новата 2020 година на фамозния бразилски плаж Копакабана. Празничната заря продължи 14 минути след среднощ, като за нея бяха изразходвани над 15 000 кг фойерверки, съобщи Асошиейтед прес.

Рио де Жанейро по традиция провежда едно от най-големите новогодишни празненства в света, с музика, напитки и религиозни ритуали на брега, напомня АП, представена от Българска телеграфна агенция. Много хора се обличат в бяло в обичаен израз на вяра за мир.

Снимка: EPA

Около 2000 служители на реда се грижата за сигурността на гостите и управляващите се похвалиха, че към този момент няма известия за произшествия.
Обединените арабски емирства с два върха на Гинес за новогодишна заря Първият връх е за максимален брой пиротехнически дронове, употребявани в спектакъла по едно и също време
Много хора остават на плажа до сутринта, с цел да посрещнат изгреба на слънцето и за първи път през новата година да влязат във водите на океана, с вярата, че ще отмият бедите и неприятните мемоари от 2019 година Температурите на ранното лято в Рио нормално е благосклонно към обичая.

Снимка: EPA

В Сао Пауло на Паулиста Авеню честваха към 2 милиона души. Забележителното в това празненство бе, че там зарята бе особена - съвсем всички от употребяваните съвсем 3000 кг фойерверки бяха безшумни, с цел да не безпокоят домашните любимци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР