Около 250 хиляди души участваха в 20-ия Гей прайд парад

...
Около 250 хиляди души участваха в 20-ия Гей прайд парад
Коментари Харесай

Стотици хиляди от целия свят се веселиха на гей парада в Тел Авив

Около 250 хиляди души участваха в 20-ия " Гей прайд " церемониал в израелския град, оповестиха уредниците, представени от ДПА и Асошиейтед прес. Участниците дефилираха по улиците на крайбрежния град с знамена с цветовете на дъгата, плакати и балони, а стотици служители на реда ги охраняваха.
 
Нета - израелската певица, която завоюва състезанието " Евровизия ", също участва на парада.
 гей церемониал тел авив БГНЕС
Шествието съответствува с празненствата по случай 70 години от основаването на еврейската страна, които провокираха напрежение и бурни конфликти сред израелски бойци и палестинци.
 
Тел Авив се счита за град на толерантност и конгломерат на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални в другояче негостолюбив район, по тази причина се е трансформирал във водещо място за посещаване от гей туристи.-->
 
Мъже, пременени единствено с бяло долни дрехи, розови заешки ушички и черни папийонки се изляха по улиците на Тел Авив паралелно с други, облечени с дамски облекла, и още доста " разнообразни " под звуците на мощна транс музика.
 гей церемониал тел авив БГНЕС
Германката Корнелия Ланге сподели, че Тел Авив е " бликащ от сила град, който приема всичко, обвързвано с гейове, лесбийки и транссексуални и е комбиниране от град на брега и положително въодушевление ".
 
Израел се наложи като една от най-гостоприемните туристически дестинации през последните години в внезапен контрастност с останалата част от Близкия изток, където няма толерантност към гей културата. В доста мюсюлмански страни хомосексуалните връзки се санкционират със смъртно наказване или затвор.
 
В Израел хомосексуалните служат в армията без да крият ориентацията си, в Народното събрание също има депутати хомосексуалисти, а доста хора на изкуството също са намерено хомосексуални.
 
Хомосексуални палестинци постоянно се местят в Израел, където се усещат по-сигурни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР