Около 2000 американски военнослужещи са получили заповед да се подготвят

...
Около 2000 американски военнослужещи са получили заповед да се подготвят
Коментари Харесай

2000 военни от САЩ са получили заповед да се подготвят за евентуална подкрепа на Израел

О коло 2000 американски военнослужещи са получили заповед да се приготвят за разрастване за възможна поддръжка на Израел .

Американската войска е подбрала към 2000 военнослужещи от всички въоръжени служби, които са натоварени с задачи като даване на препоръки и здравна помощ, оповестява " Уолстрийт джърнъл ", базирайки се на представители на защитата.

Според отчета бойците не са предопределени да извършват бойна роля , като се прибавя, че нито един пехотинец не е получил заповед за подготовка за разрастване.

The US military is preparing troops for possible deployment to support Israel.

◾️ The U.S. military has selected about 2,000 troops for possible deployment to aid Israel.

◾️ They are not intended to serve in a combat role. Rather, these soldiers will be tasked with missions
— Riaz khan (@Khan202021Riaz)
Понастоящем войските са ситуирани както в Близкия изток, по този начин и отвън него, в това число в Европа, обявиха чиновниците. Не е ясно при какви условия Съединени американски щати биха могли да разположат войските или къде, само че решението на Пентагона алармира, че се приготвя да поддържа израелските войски, в случай че Израел стартира сухопътно навлизане в Газа.

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин е издал заповед " за подготвеност за евентуално разрастване " за определен брой американски бойци, в случай че Израел има потребност от тях, заяви „ Фокс Нюз “, базирайки се на публично лице.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР