Около 2000 абоната на ЧЕЗ са без електрозахранване в Красно

...
Около 2000 абоната на ЧЕЗ са без електрозахранване в Красно
Коментари Харесай

Фандъкова: Около 2000 абоната са без ток след бурята

Около 2000 клиента на ЧЕЗ са без електрозахранване в „ Красно село “ и „ Младост “ поради бурята. Това сподели на брифинг пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова, след пороя, написа novini.bg.

По думите й над 900 от сигналите са за наводнени здания.

" Към момента придвижването на градския превоз е възобновено на всички места. Работят екипите на столичната пожарна, 7 екипа от аварийно-спасителното звено, както и всички екипи на Столична община и на Инспектората, на „ Софийска вода “, съобщи кметът на София.

В два региона има спряно електричество заради повреди – в „ Красно село “ и „ Младост “.

От ЧЕЗ ме увериха, че до един час ще бъде възобновено електричеството на към 2000 клиента. Имаше едно паднало дърво в детска градина, което блокира излизането на децата. Вече това също е възобновено. Нивата на общинските язовири се наблюдават непрестанно. Изпускат се следено. Нивата на всички реки бяха мощно нараснали. Към момента към този момент спадат на всички места, разяснява тя. По думите не престават работа и ще продължим и през нощта.

„ Няма данни за потърпевши или ранени хора. Колеги помагаха на пешеходци в подлезите или пък. Има доста наводнени здания, които занапред ще се отводняват “, сподели още Йорданка Фандъкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР