Около 200 саботьори на развитието на зимния и планинския туризъм

...
Около 200 саботьори на развитието на зимния и планинския туризъм
Коментари Харесай

200 зелени върлуват из София, полицията нехае

Около 200 саботьори на развиването на зимния и планинския туризъм в България в продължение на две вечери тероризираха София. Мотивирани от шепата организации от обединението „ За да остане природа в България ”, зелените блокираха придвижването след 18:30 часа на две основни кръстовища – на Попа и на Орлов мост. Те скандираха лъжата, че решението на Министерския свет за отчасти изменение на проекта за ръководство на Национален парк „ Пирин ” ще докара до строителство в 48% от предпазената територия. Дори желаят оставката на държавното управление.

Манипулацията цели следващото прекъсване на развиването на зимния туризъм – нещо, което от години зелените вършат сполучливо.

В същото време блокадите се случваха пред погледите на служителите на реда, които стояха и следиха безучастно.

Окуражени от това безгрижие на Министерство на вътрешните работи, зелените са подготвени да стигнат и по-далеч. В обществените мрежи те провеждат огромен митинг идната седмица. Както се вижда от техните изявления, тяхната цел е да провокират безпорядък в цялата страна при започване на европредседателството, което страната ни поема след няколко дни. В проектите влиза затваряне на автомагистралите „ Люлин ” и „ Струма ” и за „ радикални дейности ” и парализиране на главните пътни артерии в София.

Въпросът е: Какво прави Министерство на вътрешните работи, с цел да спре зеления произвол?

Ето част от проектите на зелените:

 1

През това време в Банско, където за посрещането на Нова година дойдоха над 15 000 туристи, единственият кабинков въжен превоз още веднъж изнемогва да извози всички искащи, които желаят да се качат на разходка или на ски в планината.

Ето какво разгласява икономистът Владимир Каролев в страницата си във фейсбук:

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР