Около 200 лв. ще ни струват 3 нощувки, за да

...
Около 200 лв. ще ни струват 3 нощувки, за да
Коментари Харесай

Релаксът в чужбина по-изгоден

Около 200 лева ще ни костват 3 нощувки, с цел да отпразнуваме Деня на Независимостта у нас, написа „ Монитор “. Цената включва настаняване в тризвезден хотел при полупансион и празнична вечеря.

Началото на септември е мощно за туристическия сезон, огромна част от хората не престават своята отмора или означават Съединението (6 септември) за разлика от края на месеца поради почналата образователна година. Въпреки това цели 170 000 българи ще отпразнуват Независимостта у нас, а други 30 000 ще се насочат към чужбина, демонстрират данни на Института за разбори и оценки в туризма. Тридневна отмора в България излиза към 200 лева в композиция с полупансион. Настаняване в тризвезден хотел във Велинград ще коства 192 лева на човек, като офертата включва потреблението на басейн, сауна, джакузи и парна баня.

Децата до 6 години се настаняват гратис, стига да са съпроводени от двама възрастни. За 4-звезден хотел в Девин цената е 150 лева на човек за три вечери при потреблението на ваучер за понижение, който обаче важи единствено в случай че резервираме най-малко 3 нощувки. С него гостът получава достъп и до минералния басейн на хотела и ще може да се възползва от спа пакет. Голяма част от хотелите оферират същите предложения, които са продавали и за Деня на Съединението, по тази причина е значимо да се ревизира докога в действителност е годна отстъпката и обгръща ли тя планувания ни престой. Освен това би трябвало да внимаваме по кое време си вършим резервация, защото множеството предложения изтичат до седмица преди самия празник. Например за интервала 20 - 23 септември ще дадем 186 лева на човек в 5-звезден хотел в Равда при ол инклузив настаняване. Децата до 12 години пък биват настанени гратис, само че единствено в случай че резервираме преди 18 септември.

По уеб страниците могат да се открият и оферти от къщи за посетители, които по тези празници са желани, демонстрират още данни на Института за разбори и оценки в туризма. Наемът на къща в Чепеларе за шестима души за 3 нощувки ще излезе двойно по-скъпо, или 480 лева

За сумата ще получим независима къща с оборудвана кухня, три спални, обща баня и тоалетна, дребен двор, безвъзмезден интернет и едно паркомясто. Домашните любимци не са разрешени, а офертата важи само за интервала 20 - 23 септември. Ако обаче разбием разноските сред наемателите, то крайната цена излиза със 100 лв. по-малко, в сравнение с бихме дали за хотел.

Релаксът в чужбина по-изгоден. По-евтино ще излезе и за тези, които решат да честват в чужбина. Причина за това е, че локалните хотелиери не престават да пускат понижения от 15% и в края на септември, само че единствено в случай че имаме най-малък престой от 5 вечери. Така тризвезден хотел в Халкидики коства 300 лева на човек с включен полупансион. В Турция пък е още по-евтино, като за 7 нощувки в 4-звезден хотел ще дадем 252 лева на човек. Важно изискване е, че би трябвало да платим цялата сума 5 дни преди настаняването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР