Около 200 кандидат-кметове ще изгинем в страната самостоятелно или в

...
Около 200 кандидат-кметове ще изгинем в страната самостоятелно или в
Коментари Харесай

Румен Петкво:Около 200 кандидат-кметове ще изгинем в страната самостоятелно или в коалиционен формат

„ Около 200 кандидат-кметове ще изгинем в страната независимо или в съдружен формат. “ Това сподели водачът на АБВ Румен Петков на конференция в Ловеч. 

Относно броя на общинските съветници, които АБВ ще се стреми да вкара в Ловеч, водачът на АБВ съобщи: „ Не съм последовател на гадателството. Амбицията ни е да се предастим добре и да представим мощната опция на жителите. От в този момент да залагаме Мая ли ще бие, Данчето ли ще бие – не ми наподобява доста безапелационно “, пошегува се Румен Петков с кметската конкуренция в София.В отговор на журналистически въпрос по какъв начин ще се отрази на АБВ и на предизборната акция за локалните избори намаляването на партийните дотации, Петков разяснява, че на политическата му групировка няма по какъв начин да се отрази. „ Ние не получаваме финансиране “, допълни още Петков.

Намаляването на дотациите, той дефинира като цинично и напомни, че при първичните разбори за финансирането на политическите партии, се е стигнало до извода, че е добре страната да поеме явен ангажимент, като най-малко ограничи нехигиеничното въздействие върху политическите партии и в този смисъл политиките, които те водят.

„ Слушам тази заран малките екрани във връзка идния на следващия ден огромен празник на българската енергетика 45-годишнина от въвеждането в употреба на първи блок на нуклеарната централа в Козлодуй. По две от малките екрани изобщо на стана дума какъв е приносът на Козлодуй в ценообразуването на електрическата силата. 30 хиляди лева за песничката “, разяснява акцентите на малките екрани. „ Половината водещи евентуално виталният им път е почнал оня ден. Като блесна „ Родната полиция ни пази “, за какво никой не пита какъв брой коства тази ария. Убеден съм, че не е без пари. Познавам изпълнителя. Тук управлението на „ Козлодуй “ постъпи извънредно честно. Покани си хората, заплати на този, който сътвори текста, музиката. Тези хора, които работят в Козлодуй заслужават този празник. Ние българите заслужаваме този празник “, уточни още Петков. 

„ Понякога като страна поставяме големи старания да си отровим средата, да си развалим заслуженото благополучие, тъй като са три генерации хората, които са изграждали нуклеарната централа и които са ни дали силата, достолепието да бъдем измежду нациите, които имат такова нещо “, разяснява още водачът на АБВ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР