Около 20 000 фенове присъстваха на концерта на Селин Дион

...
Около 20 000 фенове присъстваха на концерта на Селин Дион
Коментари Харесай

Селин Дион започна новото си световно турне от Квебек

Около 20 000 почитатели участваха на концерта на Селин Дион в Квебек от новото й международно турне " Courage ", съобщи Франс прес.
 
С това шоу Селин се завърна в родната си провинция след 16-годишните си изяви в Съединени американски щати. Това бе и първият концерт от турнето й.

 
Изпълнилите залата в центъра " Видеотрон " фенове посрещнаха с бурни овации певицата , която пророни радостни сълзи и благодари на публиката. " Малко съм изнервена, тъй като за пръв път се заех сама с реализирането на театър - сподели тя. - Доскоро разчитах на Рене Анжелил. Той щеше да се гордее с мен и целия екип, в случай че беше жив. "
 
51-годишната дива извърши някои от най-големите си шлагери, измежду които " I'm Alive " и " My Heart Will Go On ", както и песни от новия си албум " Courage ", който ще излезе на 12 ноември.

 
Засега са оповестени само към 60 идни нейни концерта в Северна Америка , само че турнето й безспорно ще е огромно, увериха от звукозаписната й компания.-->
 
След няколко концерта в Квебек и Монреал , Селин Дион, от чиито албуми са продадени съвсем 250 милиона копия, ще пее в четирите краища на Северна Америк а до април 2020 година, а по-късно и на други континенти.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР