Около 2 часа след полунощ се обадили на телефонен номер

...
Около 2 часа след полунощ се обадили на телефонен номер
Коментари Харесай

Двама Юнаци Си Извикаха Кака В Благоевград! Съжалиха Жестоко!

Около 2 часа след среднощ се обадили на телефонен номер на компаньонки, който разкрили в интернет, и поръчали две дами за сумата от 100 лева

На място пристигнали Вергиния Г. и приятелката ѝ Десислава Д., само че мъжете не ги харесали и им споделили да си вървят назад. Двете девойки обаче поискали да им се заплатят 100-те лв. за отиването на място и почнала препирня пред дома на Ивайло К.

Докато Десислава се разправяла с него, Вергиния съумяла да измъкне от джоба му, без той да разбере, портмоне с персонални документи, сумата от 200 лева и мобилния му телефон, след което двете извикали такси, с цел да ги прибере.

Ивайло К. бързо се усетил, че му липсват телефонът и портмонето, и хукнал след двете компаньонки, които още не били съумели да се качат в таксито. Там разправията траяла, само че те отричали да са взимали движимостите му, след което се качили и си тръгнали с таксито, като поискали водачът да ги закара до магазин за цигари и алкохол в града.

Там Десислава получила още веднъж позвъняване от Ивайло да върне движимостите му. Вергиния оставила част от откраднатите движимости – портмонето и мобилен телефон, в „ табачето “, само че парите задържала за себе си и си тръгнала.

Колежката ѝ Десислава взела друго такси и се върнала назад на адреса при Ивайло К., с цел да му каже, че знае къде са движимостите му. След това качила него и приятеля му в същото такси и отишли до магазина за цигари и питиета, откъдето той си взел портфейла и телефона.

Вергиния му върнала 200 лева, само че по-късно, когато с нея се заели служителите на реда и ѝ лепнали обвиняване за кражба. В хода на следствието тя се признава за отговорна и се съгласила да подписа съглашение с прокуратурата да изтърпи наказване от 6 месеца условно с 3-годишен изпитателен период.

Като взе поради, че все още младата жена е неосъждана и имуществените вреди са възобновени, съдията утвърди съглашението.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР