Около 18 часа днес ще бъде възстановено движението на моторни

...
Около 18 часа днес ще бъде възстановено движението на моторни
Коментари Харесай

Възстановява се движението на МПС до 3,5 тона през Петрохан

Около 18 часа през днешния ден ще бъде възобновено придвижването на моторни транспортни средства до 3,5 тона в сектора Бързия - Гинци през прохода „ Петрохан “, осведомиха от.

Трафикът в правата ще се реализира в една лента, в двете посоки с изчакване .

Скоростта на придвижване в компрометирания сектор е до 30 км/ч. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта.

С уширението на пътното платно и асфалтиране на компрометираното трасе е обезпечено безвредното прекосяване на водачите .

Продължава работата по възобновяване на насипа до осъществяването на трайно планово решение за подсилване на опустошения сектор.

Екипите на пътноподдържащото сдружение работят интензивно, с цел да се възвърне естественото придвижване по второкласния път, оповестяват още от АПИ.

Започна изкърпване на трасето по целия проход. Ще се възстановят разрушените от проливния дъжд банкети. Ще бъдат осъществени и действия по настоящия ремонт като разчистване на канавки, водостоци, унищожаване на непотребната крайпътна растителност, за по-добра видимост на водачите, прибавят от АПИ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР