Около 18 ч. 21-годишният Радул Димитров от бургаския кв. Ветрен,

...
Около 18 ч. 21-годишният Радул Димитров от бургаския кв. Ветрен,
Коментари Харесай

От Сега: Мутри С Боксове Пребиха Жестоко Две Момчета В Бургас!

Около 18 ч. 21-годишният Радул Димитров от бургаския кв. Ветрен, приятелката му Мария и се сестра му – близначка – Пламена, решили да посетят известното крайбрежно заведение „ Нептун “ в кв. Крайморие.

„ Нямахме нищо поради при избора на заведението. Момичетата споделиха, че било прелестно и по тази причина потеглихме към Крайморие. Взехме с нас за компания и братовчед ми Яни Радулов, който ми е комшия “, споделя Радул, който е в положение да приказва, до момента в който обезобразеният Яни е натрошена долна челюст и мъчно отронва по някоя дума.

Четиримата младежи се придвижвали със остаряла Хонда Сивик от 2006 година В заведението останали не повече от 2 часа, защото почнало да духа мощен вятър и застудяло. Шофьорът Радул изпил една бира за тези близо 2 часа и половина, а Яни не е употребявал никакъв алкохол, девойките също.

Към 21:30 ч. те се отправили към паркинга, с цел да се прибират към кв. Ветрен. Именно там били застигнати от трима непознати мъже, които били с две девойки.

„ Изобщо не ги познаваме тези хора, в никакъв случай не сме ги виждали. Нападнаха ни в тил – считам, че го направиха, с цел да разнообразят вечерта си. Момичетата им бяха нападателни и вместо да ги молят да спрат, те ги насъскваха още повече в жестокостта им. Подиграваха се и на нашите моммичета. Беше невероятно да се съпротивляваме против трима, изключително против двамата доста яки и високи мъже, които и като възраст бяха очевидно по-големи от нас “, сподели Радул.

19-годишният му братовчед Яни, който е студент в БСУ, е потърпевш доста тежко. До идването на колата за спешна помощ той е бил в безсъзнание от ударите по главата.

След като биячите се насладили до дъно на личната си свирепост и се отдръпнали, Пламена съумяла да се обади на тел.112. На десетата минута пристигнали две коли за спешна помощ. Оказана е незабавно съответна помощ в УМБАЛ-Бургас на потърпевшите момчета.

Според неврохирурга доктор Светослав Тодоров, те към този момент са в устойчиво положение, само че не престават проучванията на Яни, който е с мозъчно разтърсване и скенер би трябвало да покаже дали има увреждане на основен мозък и лицеви кости.

Яни е с интервенция на горна и долна джука. С шевове по вътрешната част на устата е и Радул.

Радул Димитров е подготвил документите си за кандидатстване в системата на Министерство на вътрешните работи и е уверен, че има смисъл да се бори с престъпността. Той е сигурен, че може да разпознае безпогрешно екзекуторите, също и техните придружителки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР