Около 17 килограма хероин са били открити в автомобил, преминаващ

...
Около 17 килограма хероин са били открити в автомобил, преминаващ
Коментари Харесай

Около 17 кила хероин са били открити в автомобил, преминаващ през Дунав мост 2 при Видин /снимки/

Около 17 кг хероин са били открити в автомобил, преминаващ през държавната граница на "Дунав мост 2 " Видин – Калафат, научи организация BulNews.
Около 8 часа на 09.08.2020 година, мобилен екип на митнически чиновници от Групово дело „ Митническо разузнаване и следствие “ спрели за инспекция лек автомобил „ Ситроен “. Превозното средство било ръководено от 64-годишният български жител – С.В. Пред митничари мъжът декларирал, че пътува към Чехия, с цел да стартира работа.
Митническите чиновници селектирали автомобила с българска регистрация за осъществяване на спомагателна инспекция. Под пода на двете предни седалки са били открити правоъгълни железни контейнери, покрити с оловна ламарина. След ремонт на седалките и изолационното покритие на пода, от тайниците са били извадени 33 пакета, съдържащи пресовано прахообразно вещество. При полеви наркотест веществото реагирало на хероин. Общото количество на планове опиат е 16.916 кг.
След образуването на наказателното произвеждане, казусът е бил стихотворец от проверяващ митнически контрольор, под надзора на Окръжна прокуратура - Видин.
Под управлението на Окръжна прокуратура – Видин се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 242, алинея 4, вр. алинея 2 от Наказателен кодекс.
Водачът на лекия автомобил е притеглен в качеството на обвинен и арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои внасяне на искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на С.В.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР