Около 16 часа вчера е получен сигнал за закъсал автобус

...
Около 16 часа вчера е получен сигнал за закъсал автобус
Коментари Харесай

Евакуирали деца от аварирал автобус по пътя за Пампорово

Около 16 часа през вчерашния ден е получен сигнал за закъсал рейс със софийска регистрация, с 45 пасажери, множеството от които деца, оповестиха от полицията.
Инцидентът е станал в правата сред село Проглед и КК Пампорово. На място са пристигнали три екипа на „ Пътна полиция “. Направен е опит авариралият рейс да бъде изтеглен от снегопочистваща техника, след което е подаден сигнал до РСПБЗН-Пампорово и на мястото е пристигнал екип на службата.
Междувременно, заради продължителния престой на пасажерите, множеството от които са деца, по заповед на началника на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Смолян – гл. контрольор Костадин Марковски, пасажерите са евакуирани със служебни коли, като се извозени до хотела, в който са настанени.
Пристигналият на място екип на РСПБЗН-Пампорово е изтеглил закъсалия рейс и е оказал подпомагане на другите коли от образувалата се колона. След сполучливата работа на екипите на „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Смолян и на РСПБЗН-Пампорово, пътят е разчистен и е обезпечено обикновено прекосяване на потока от коли при зимни условия. 
Отпреди час и нещо по пътя за Пампорово и Смолян отново има запушалка, поради закъсали две цистерни с газ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР