Около 14 страни-членки на Европейския съюз се споразумяха за нов

...
Около 14 страни-членки на Европейския съюз се споразумяха за нов
Коментари Харесай

Макрон: 14 страни-членки на ЕС се съгласиха с нов механизъм за притока на мигранти

Около 14 страни-членки на Европейския съюз се споразумяха за нов " механизъм за взаимност ", препоръчан от Германия и Франция, за разпределяне на мигрантив целия обединен блок, съобщи в понеделник френският президент Еманюел Макрон, оповестява Ройтерс.

Неговото изказване е реалност, след като министрите на външните и на вътрешните работи на Европейски Съюз се събраха по-рано в Париж, с цел да обсъдят въпросите, свързани с имиграцията и сигурността.

" Заключението на тази утринна среща е, че 14 държави-членки на този стадий са изразили кардинално единодушие с френско-германския документ ", уточни Макрон пред публицисти.

Еманюел Макрон също по този начин сподели, че Франция е поискала от либийското държавно управление да подсигурява, че мигрантите към този момент няма да бъдат арестувани в страната и че ще бъдат взети подобаващи ограничения, с цел да се подсигурява тяхната сигурност, отбелязва БНР.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: