Около 12 хиляди лева са отнети при обира на банката

...
Около 12 хиляди лева са отнети при обира на банката
Коментари Харесай

СДВР: Няма връзка между двата извършени обира на банки в София

Около 12 хиляди лв. са отнети при обира на банката в София.  Имаме изложение на причинителя. От огледа в допълнение е открито, че в клона на банката няма обособено касово помещение. Парите са били на работния плот и са отнети от незнайния причинител. Това съобщи на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев.
   
НА ЖИВО: Брифинг в Министерство на вътрешните работи за обира на банка в София. Подробности четете тук: https://bit.ly/3bz4J5S
Публикувахте от в Сряда, 12 февруари 2020 година
" Извършителят към момента се търси. Няма връзка сред двата осъществени обира в столицата. От разбора на информацията и на събраните доказателства можем да предположим, че става въпрос за едно и също лице, само че няма връзка сред двата обира ", добави той.

" Всяка банка има лична политика. Всеки клон може да бъде категоризиран по три разнообразни метода съгласно сумите, с които оперира. Такива набези имат сериозен публичен отзив. Ние сме мощно стимулирани да преустановим този тип закононарушения и да разкрием причинителите. Издирваме очевидци и очевидци. Продължаваме работа. Имаме много положително видеонаблюдение на някои от случаите ", заяви директорът на Групово дело „ Национална полиция “ гл. комисар Христо Терзийски.

Прокуратурата ще даде повече информация за арестуваните двама служители на реда в  четвъртък. Хаджиев удостовери, че те са заместник-началникът на Трето РПУ в София и началник на бранш в Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР