Около 118 души бяха регистрирани като новозаразени с коронавируса в

...
Около 118 души бяха регистрирани като новозаразени с коронавируса в
Коментари Харесай

Расте броят на заразените с коронавирус в Япония

Около 118 души бяха регистрирани като новозаразени с ковид в японската столица. За пръв път броят на доказаните за едно денонощие случаи в региона на Токио надвиши 100, с което общият брой на доказаните случаи там доближи 891, заяви публичната медия Ен Ейч Кей (NHK), представена от Ройтерс. 

Градските управляващи в Токио настоятелно приканват хората да стоят по домовете през почивните дни, до момента в който мегаполисът се изправя пред възходящ брой случаи и се ускоряват опасенията, че Япония може да разгласи изключително състояние, което да докара до карантина.

В рамките на пакет за стимулиране, който би трябвало да бъде разгласен идната седмица, държавното управление възнамерява да одобри ограничения за тройно нарастване до края на март следващата година, на наличностите от противогрипното лекарство Avigan ( " Авиган " ), създавано от " Фуджифилм холдинг корп " (Fujifilm
Holding Corp). В момента " Авиган " е подлаган на клинични изследвания в Китай, с цел да се откри дали е подобаващ за лекуване на Ковид-19, показва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР