Около 1000 футболни привърженици на ФК Ботев (Пловдив) за кратко

...
Около 1000 футболни привърженици на ФК Ботев (Пловдив) за кратко
Коментари Харесай

Запалянковци на Ботев за кратко блокираха пловдивски булевард

Около 1000 футболни последователи на ФК " Ботев " (Пловдив) за малко блокираха пловдивския бул. " Източен " и ул. " Богомил " , заяви БНР.

Феновете се събраха на митинг пред клубния стадион, недоволни от забавянето на ремонта му. След това те се насочиха на спокойно шествие, охранявано от полицията към постройката на общината и в това време бе спряно придвижването за малко по булеварда.

Няколко минути протестиращите последователи на ФК " Ботев " скандираха и пяха пред постройката на общината.

Преди към два месеца в наличието на премиера Бойко Борисов на публична гала беше оповестено възобновяване на строителството на клубния стадион, който от години е в руини, само че активността по ремонта се бави.

Първоначалната концепция на футболните ентусиасти бе да се насочат към квартал " Коматево ", където след 15 часа бе планувана футболната среща Ботев - Левски.

Полицията е подхванала специфични ограничения за безпроблемното напредване на последователите на двата тима. От полицията напомнят, че в региона на входовете на стадиона ще има инспекции. Няма да се позволяват гости под въздействието на алкохол или опиати, такива, на които са наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия, както и малолетни без пълновръстен компаньон.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР