Около 1000 човека са се събрали на пл. Народно събрание

...
Около 1000 човека са се събрали на пл. Народно събрание
Коментари Харесай

1000 човека протестират срещу политиките на правителството

Около 1000 индивида са се събрали на пл. Народно заседание на митинг против политиките на държавното управление.

За 12 часа през днешния ден пред Столичната община бе дадена поръчка за митинг, провежда от Асоциацията на заведенията, само че късно нощес ръководителят на браншовата организация сподели пред 24 часа, че анулират митинга защото настояванията им са задоволени с 6 месечното отсрочване на разпоредба 18 на МФ.

Протестът стартира зад тила на паметника на Цар Освободител, само че към 12:20 уредниците му ненадейно взеха решение да се реалокират от към страната на Народното събрание, като блокираха придвижването по бул. Цар Освободител. Полиция и елементи на жандармерията с каски и шлемове са строени пред Народното събрание. Не може да се разбере какви са настояванията на протестиращите, защото приказват по мегафони и ги чуват единствено хората, които са към тях. Преди малко огромна част от протестиращите пресякоха бул. Цар Освободител и са пред Народното събрание.

Сред множеството се мяркат плакати с надписи " Спрете скъпата храна ", " Велинград е за 5 % Данък добавена стойност върху храните ", " Наредба 18 = гибел на бизнеса " и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР