Около 1000 членове на персонала на руския президент Владимир Путин

...
Около 1000 членове на персонала на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин уволнил над 1000 души персонал от страх да не го отровят

Около 1000 членове на личния състав на съветския президент Владимир Путин са били заменени единствено за един месец в най-голямата чистка на чиновници. Страховете на президента са нарастнали след нашествието в Украйна като главно терзание на Путин е да не бъде токсичен, сочат отчети на английските спецслужби. Бодигардове, готвачи, прислужници и секретарки са измежду уволнените.

Нахлуването в Украйна от Русия беше необятно наказано от страни по целия свят и осъдено с тежки наказания, наложени на Путин и свързани с него олигарси.

Американски и западни служби неведнъж предупреждаваха, че Русия се готви да нахлуе в Украйна, поради струпаните по общата граница хиляди военнослужещи и доста техника. Москва отхвърляше.

Кремъл има история с отравянията, само че най-вече като дейна страна, написа изданието и дава за образец отравянето на критиците на властта в Москва с нервнопаралитичния сътрудник Новичок, употребен като средство за заличаване на опозиционери като Алексей Навални, който беше токсичен през август 2020 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР