Около 100 деца и техните родители присъстваха на тренировъчен ден

...
Около 100 деца и техните родители присъстваха на тренировъчен ден
Коментари Харесай

Урок за деца в Крим с колани за самоубийство и експлозиви

Около 100 деца и техните родители участваха на подготвителен ден на церемонията по откриването на първото съветско учебно заведение за млади експерти по експлозиви в Евпатория, Крим, в неделя.

Прецедент в Украйна: Путин ще приказва със сепаратистите

Ердоган: Крим е част от Украйна, ядоса се на Съединени американски щати

В Киев военният министър на Съединени американски щати упрекна Москва

В церемонията, проведена от Черноморския флот на Русия, се включиха възпитаници на възраст сред шест и девет години, на които експерти демонстрираха по какъв начин се борави с противопехотни мини и спонтанни взривни устройства.

Целият образователен курс лишава един месец и 40 младежи ще участват на първата сесия на 1 февруари с вярата, че в последна сметка ще получат документ за главно военно образование.

А напрежението сред Украйна и Русия пораства. След като съветската войска през 2014 година анексира Крим, двете страни поведоха необявена война в района на Донбас.

В началото на януари Украйна разгласи, че е изстреляла сполучливо нови ракети под името „ Гром-2 “ с обсег до 280 км.

Впоследствие съветският външен министър Сергей Лавров на конференция за активността на съветската дипломация уточни, че Киев се пробва да предизвика усилване на военните дейности в Донбас.

„ Ние би трябвало да почитаме териториалната целокупност на Украйна в тези граници, които се откриха след референдума в Крим и след обединяването му с Руската федерация “, съобщи Лавров, а в това време Русия стартира да построява стена по сухоземната граница на полуострова за повишение на сигурността на жителите и посещаващите го туристи.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore .

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР