Около 10 милиона лева са преминали в ръцете на бившата

...
Около 10 милиона лева са преминали в ръцете на бившата
Коментари Харесай

Любена Павлова се оказа истинска хиена

Около 10 милиона лв. са минали в ръцете на някогашната брачна половинка на Петьо Петров, прочут като Еврото – Любена Петрова. Този случай в допълнение е нагорещил спора сред тях.

 

Скоро някогашната половинка на тогавашния следовател и юрист насочи вниманието към себе си, разкривайки в изявление за организацията " Антикорупционен фонд ", че Петьо Еврото е употребявал своя ресторант " Осемте джуджета " като място за срещи на съдии и полицейски служители.

 

След тези шокиращи разкрития от Любена Павлова, стана ясно, че нейният някогашен брачен партньор Петьо Еврото има добре проведена скица за въздействие в правосъдната система и посредством компромати взема решение или основава проблеми за разнообразни хора. Прокуратурата издала заповед за издирването и задържането му. Въпреки това, интервенцията за неговото задържане не бе сполучлива, а по-късно се разбра, че Еврото скрито е напуснал България. По непотвърдена информация, той към този момент се намира в Дубай, дружно с петгодишното им дете, което е отведено без нужното единодушие от другия родител, както изисква законът.

 

Самата Любена Павлова стимулира разкритията си против някогашния следовател с проблемите, които Пепи Еврото й основава след развода им през 2021 година

Смуглата дама загатна, че Петров е разпоредил публикуването на порноклипове с нейно присъединяване в десетки порносайтове, с цел да съумее да вземе безпроблемно родителските права

върху 5-годишното им дете.

И че самият Пепи Еврото е снимал оргиите, в някои от които Любена е обладавана от трима мъже по едно и също време.

 

Порнографските изяви на Любена Павлова лъснаха още преди година и половина, когато в няколко регистрирани в Съединени американски щати профилирани уеб сайтове бяха публикувани серия от групови секссцени с нейно присъединяване. Тогава дори потегли мълва, че в някои от порноклиповете Любена

е дружно с някогашния началник на закритата към този момент Специализирана прокуратура Димитър Франтишек Попов. Слухът се оказа неоснователен, въпреки в действителност единият от любещите Любена изумително да наподобява на Франтишек.

 

„ Със сигурност не е той, въпреки в действителност да си наподобяват

доста. Съпоставихме лицето му с това на порногероя в специфична стратегия за различаване и се оказа, че не прокурорът обладава Любена “, разкрива източник от службите за сигурност

 

Слухът, че Франтишек е сниман в порното с дамата на Пепи Еврото обаче още циркулира, защото в предаването на Лора Крумова по Нова тв, проверяващият аферата „ Осемте джуджета “ Николай Стайков бе запитан дали в секс видеата с Любена са взели участие някогашни прокурори.

„ Имаше подобен слух, само че той се оказа неоснователен “, призна Стайков.

 

Според няколко източници, сериозният раздор в връзките сред Пепи Еврото и Любена Павлова е настъпил през есента на 2021 година

Тогава от загадка квартира в София, помещаваща се наоколо до към този момент несъществуващия

Ресторант „ Осемте джуджета “, изчезва голяма сума пари. Мълвата носи,              че трима маскирани нахлуват вечерта в жилището с ключ препис, стопират с код задействалите се тревога и видеокамери за наблюдаване и пълнят в сакове големи пачки с пари от сейф, чийто код също знаят авансово. Разправят, че са откраднати 10 млн. лева от тайната квартира на Пепи Еврото.

 

Първият и единствен обвинен от някогашния следовател е брачната половинка му Любена, с която той към този момент е в извънредно обтегнати връзки. Тръгва мълвата, че обирът е осъществен от люлински апаши, гравитиращи към висаджийския необут Красимир Каменов – Къро.

 

Полицейски източник дефинира слуха за кражбата на 10 млн. лв. от Пепи Еврото като „ мощно разкрасена в подземния свят история “. Според него Любена Павлова фактически е обрала някогашния си мъж, само че по радикално друг метод – просто е запазила скъпи парцели, които са били купувани и прехвърляни на нея през годините около рекетьорските схеми на Петьо Петров.

 

Твърди се, че измежду заграбените парцели от Любена Павлова са няколко апетитни търговски обекта в Гърция, намиращи се на комерсиалната улица „ Елефтерио Венизело “ №1 в Солун. Че тези парцели, оценени на над 10 млн. евро са били купени с парите на Пепи Еврото, разгласи още преди 2 години босът на асансьорните фабрики „ Изамет “ Илия Златанов – най-известната жертва на срасналата се с прокуратурата тайфа „ Осемте джуджета “.

 

Официални документи, които да уличават Любена Павлова като едноличен притежател на скъпи парцели в Гърция, липсват, само че съгласно осведомени някогашната жена на Пепи Еврото фактически има такива, които обаче са закупени от компании, следени непряко от нея. Запознати настояват, че част от парцелите в Гърция са трансферирани на офшорка преди няколко месеца като следите водели към Антон Иванов – Парфюма. Името на Тони Парфюма бе упоменато от Любена Павлова в изявлението й пред „ Антикорупционния фонд “. Според думите на някогашната жена на Пепи Еврото, Парфюма си имал проблеми с прокуратурата, защото тогавашният следовател подозирал, че Любена поддържа интимна връзка с него.

 

Само преди два месеца Тони Иванов – Парфюма бе упрекнат задочно от прокуратурата като частица в скрит план против някогашни служители на реда и прокурори, нарочени за „ премахване “. Иванов обаче изпревари акцията по задържането си и се укри в Испания. Запознати настояват, че Тони Парфюма фактически е съкровен с Любена Павлова и че тя е бременна в третия месец от него.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Любена Павлова Пепи Еврото Петьо Петров Тони Парфюма Франтишек Попов Дубай „ Осемте джуджета “ николай стайков Красимир Каменов – Къро Илия Златанов Антон Иванов – Парфюма
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР