Около 10 км е опашката от камиони на ГКПП Дунав

...
Около 10 км е опашката от камиони на ГКПП Дунав
Коментари Харесай

Километрична опашка на ГККП „Дунав мост“: Камиони чакат повече от 12 часа

Около 10 км е опашката от камиони на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе, написа Българска телеграфна агенция. Превозните средства изчакват и в двете направления по пътя за град Мартен. На място са полицейски екипи, които контролират придвижването.

От Гранична полиция оповестиха, че всички гишета за обработка на документи работят, само че трафикът е извънредно натоварен. Само за последното денонощие през пункта са минали повече от 1600 камиона в посока Румъния, което е с близо 400 транспортни средства повече от нормалния трафик.

Шофьори обясниха, че чакат с часове, с цел да преминат граничния пункт.

" Пътувам от Стара Загора за Германия. Още на Бяла ни стопират, като ни пропущат от време на време. Там ме стопираха към 5 ч. тази заран и ме пуснаха три часа по-късно. В последно време постоянно очаквам на опашки. Трафикът е голям и като вършат цялостни инспекции, се забавяме ", изясни 61-годишният Йовчо Петров.

49-годишният Кирил Страхилов, който пътува от Свищов за Румъния, сподели, че чака на опашката от среднощ. Първо прокиснал край Бяла три часа.

" Ако няма опашки, пътят ми е към шест-седем часа, а в този момент ще се забавя доста, тъй като би трябвало да направя и отмора ", споделя водачът.

По думите му повода за опашките е увеличеният товаропоток.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР