Около 1 часа на 19 октомври, на кръстовището на бул.

...
Около 1 часа на 19 октомври, на кръстовището на бул.
Коментари Харесай

Закопчаха двама в Пловдив за бягство от полицията и трошене на патрулка

Около 1 часа на 19 октомври, на кръстовището на бул. „ Васил Априлов “ и ул. „ Дилянка “, автопатрул на пловдивското Трето районно управление (на МВР) спрял мъж за осъществяване на инспекция.

``
реклама

При типа на униформените, той побягнал, само че бързо бил догонен от тях и арестуван. Оказало се, че е на 37 години, с голям брой престъпни регистрации за обири и грабежи, осъждан.

Докато полицейските чиновници изпълнявали отговорностите си по работа, различен мъж блъснал с ръка и счупил стъкло на дясната врата на патрулния автомобил, след което също побягнал. Малко по- късно 24- годишният се явил в районното ръководство, където бил арестуван, а по случая- формирано досъдебно произвеждане.

След отчет на събраните доказателства в прокуратурата, му е повдигнато обвиняване и следва да му бъде наложена 72- часова мярка за неотклонение „ задържане под стража “. По отношение на изказванията му за упражнено по отношение на него полицейско принуждение по предписание на шефа на ОДМВР- Пловдив е назначена незабавна инспекция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР