Около 09.35 ч., в участъка между гарите Сливен и Желю

...
Около 09.35 ч., в участъка между гарите Сливен и Желю
Коментари Харесай

Локомотивът на влака Сливен - Бургас се запали

Около 09.35 ч., в сектора сред гарите Сливен и Желю челник, локомотивната бригада на пътническия трен № 80143 от Сливен за Бургас вижда пушек, който излиза от машинното поделение на локомотива. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

Машинистите навреме са подхванали незабавни превантивни дейности за гарантиране на сигурността на пасажерите във влака, като са задействали противопожарната система на локомотива и са употребявали наличните пожарогасителни средства. Локомотивът е обособен на безвредно разстояние от пътническите вагони. Подаден е сигнал до Национална работа „ Пожарна сигурност и отбрана на населението”.

За пасажерите от влака ще бъде обезпечен транспорт с рейсове за напредване до крайната гара на маршрута. В пътническата комбинация пътуват към 30 пасажера. С изменен маршрут ще се движат два бързи влака сред София и Бургас. Тези влакове ще бъдат отклонени през Стара Загора.

Възникналото запалване в машинното поделение на локомотива по никакъв метод не е заплашило живота и здравето на пасажерите във влака и транспортния личен състав.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР