Около 02:20 ч. тази нощ при преминаване в участъка между

...
Около 02:20 ч. тази нощ при преминаване в участъка между
Коментари Харесай

Извънредна ситуация с нощния бърз влак от Варна за Пловдив

Около 02:20 ч. тази нощ при прекосяване в сектора сред гарите Безмер и Кермен на нощния бърз трен № 8636 от Варна за Пловдив машинистите усещат миризма на обгорял кабел и подхващат неотложно прекъсване на композицията, написа Блиц. 

След като локализират източника под коша на локомотива, употребяват наличните пожарогасители във влака и задействат противопожарната апаратура в локомотива.

Локомотивният личен състав превантивно алармира и Главна дирекция ”Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”, които са се отзовали на място за оглед и в допълнение обезопасяване на машината.

При зародилата обстановка в нито един миг не е съществувала причина за застрашаване сигурността на пасажерите и личния състав във влака. Няма нанесени съществени вреди по локомотива.

В пътническата комбинация са пътували 80 индивида, които са траяли пътуването след обезпечаване на различен локомотив от гара Карнобат.

БДЖ сервира опрощение на своите клиенти за породеното им стеснение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР