Около 02:00 ч. тази нощ на телефон 112 е подаден

...
Около 02:00 ч. тази нощ на телефон 112 е подаден
Коментари Харесай

В Пловдив престъпник сложи край на живота си по кошмарен начин

 Около 02:00 ч. тази нощ на телефон 112 е подаден сигнал от машиниста на бързия трен София - Бургас, че в Пловдив е бил ударен и погубен човек на жп прелеза.  Инцидентът е станал в региона на глухия прелез на " Ягодовско шосе ".  Двамата машинисти и началник-влака са споделили, че са видели наоколо до линията човек. Подали са знаков и светлинен сигнал, само че мъжът не е реагирал. Бил е блъснат и погубен на място. 

Пристигналата на място група на полицията открила, че това е 43-годишният престъпно проявен Георги А. от Хасково. Рецидивистът, който е прочут в своя край с голям брой грабежи и обири, не е оставил предсмъртно писмо. " Блиц " цитира свои източници, съгласно които починалият Георги А. е отраснал в семейство на самотна майка, която е имала още четирима сина.

От дребен Георги тръгнал по неприятни пътища. През 2007 година той е направил обир, през 2015 кражба, а последният му престъпен удар е осъществен през януари тази година. Няма изясненост за какво престъпният вид е поставил завършек на живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР