OKOL Lake Park е най-новият и атрактивен проект на Маркан

...
OKOL Lake Park е най-новият и атрактивен проект на Маркан
Коментари Харесай

Доверието в инвеститора зависи от неговата сила

O KOL Lake Park е най-новият и атрактивен план на „ Маркан Холдинг “, в който ще бъдат вложени 300 млн. евро

Преди да представим детайлите, дано стартираме с мащабите: четири плана в България на стойност над 130 млн. лв., 10% нарастване на капитала през последните четири години, 25 години опит в строителството и недвижимите парцели, 540 души екип. И най-новото начинание - 300 млн. евро инвестиция за OKOL Lake Park, неповторим голф и жилищен план наоколо до София.

Това са единствено част от цифрите, които демонстрират силата на „ Маркан ЕООД " и ролята на компанията на строителния пазар в страната ни. Освен в областта на недвижимите парцели портфейлът на холдинга обгръща също вложения в региона на хотелиерството, просветителните услуги, новаторските паркинг системи и други. Ключово звено в него е строителната компания „ Маркан “ ЕООД, която е учредена през 1993 година и е позната като реализатор на едни от най-големите и съвременни здания в България.

Всичко изредено демонстрира силата и стабилността на един вложител в сектора, а по-късно идва време за основаването на доверие, че всеки идващ план ще бъде осъществен в цялостния си искра. Така едно значимо сдружение способства освен за основаването на изгоди за клиентите си, а и за целия отрасъл - високи стандарти за строителство и ръководство на недвижими парцели, повече работни места и нови благоприятни условия за рационални вложения. И може би най-важното - по-добра среда за живот.

OKOL Lake Park, най-новият план на „ Маркан Холдинг “ АД, е управителен от най-хубавите експерти в своята област и следва да бъде построен точно с концепцията за по-добро качество на живот. Той ще съставлява комплекс от вида Golf & Residential Community с интернационално голф игрище, жилищни зони със фамилни и ваканционни парцели и петзвезден хотел. Вдъхновен от концепцията за независимост и непосредственост до природата, планът ще бъде построен в региона на язовир Искър, единствено на 30 км. от София, покрай Горни Окол, община Самоков. При това на място, откъдето се разкриват прелестни панорамни гледки.
1-3.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР