Океаните имат нужда от нас, заяви от трибуната на ООН

...
Океаните имат нужда от нас, заяви от трибуната на ООН
Коментари Харесай

Хавиер Бардем призова за международен договор за защита на океаните

" Океаните имат потребност от нас ", съобщи от трибуната на Организация на обединените нации испанският артист Хавиер Бардем и насочи апел за подписване на интернационален контракт за отбрана на океаните на Земята, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция във в торник.

Бардем, който е ревнив бранител на природата, взе участие в акция на екологичната организация " Грийнпийс " за основаване на международна мрежа от предпазени морски територии, в които да се възвърне подводният живот.

" Океаните ни са пред злополука и ние всички сме частично виновни за това ", продължи артистът и прикани международната организация да работи в този момент и незабавно.

" Океаните ни принадлежат и бъдещето им през днешния ден е във вашите ръце ", сподели Бардем преди предпремиерната прожекция на филм за неговата експедиция в Антарктика с " Грийнпийс " предходната година.

Той изрази страдание за решението на американския президент Доналд Тръмп да изтегли Съединените щати от Парижкото съглашение за климата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР