Оказва се, че зад еротичния сън се крие голяма творческа

...
Оказва се, че зад еротичния сън се крие голяма творческа
Коментари Харесай

Еротичните сънища издават творческия ви потенциал

Оказва се, че зад еротичния сън се крие огромна креативна мощ, креативна сила и мощни пориви. Някои даже настояват, че еротичните сънища са един от изключителните явления на човешката душeвност и особено на подсъзнанието.

Буйните контакти и еротични видения с доста разнообразни сътрудници напълно не значат неизчерпаема чувственост и непрекъсната полова жадност. По скоро това потвърждава многостранната даровитост на сънуващия и креативния заряд на неговото въображение. Честото сънуване на еротични сънища е насърчаващ симптом на интелекта.

 Еротичните сънища издават креативния ви капацитет

Това насочва не към секрети сладострастни мечти, а разкрива богат креативен капацитет. Продължителна и открояваща се липса на еротични сънища може да е обвързвано и с вкореняване на лицемерие в дадена персона или с потайването на избрана неистина. Установено е, че това изключително важи за политици и държавници. Това са единствено част от звучащите по новому значими заключения, които са създали авторитетни учени на скорошен профилиран семинар в Чикаго (САЩ), възоснова на разнообразни проучвания, в които са включени и най-модерни механически средства.

Редица откриватели в наши дни придават огромно значение на препоръките на Зигмунд Фройд за креативно потребление на еротичните сънища. Например Пикасо непрестанно сънувал еротични сънища и ги претворявал в картини. Подобно и било ситуацията и със Салвадор Дали. Чехов също постоянно се е потапял посредством сънищата си в еротични съблазни. А на известната Анаис Нин този тип сънища са служили директно и доста резултатно за нейни пикантни романи. Експерти поучават тези сънища да се употребяват дейно по-директно.

Тяхното описване на обичаните сътрудници спомага за прочувствената, душевна и телесна връзка сред тях. Но никога не би трябвало да се споделят всички еротични съновидения даже с най-близкия човек. Известният откривател на сънищата доктор Уилям Демънт от Ню Йорк е открил, че през нощта сънуваме от 1 до 72 минути.

След заспиването сънищата нормално са краткотрайни и стават все по-дълги към зазоряване. Д-р Демънт е открил нещо много забавно - на хората, чийто сън е бил пресечен, на другия ден са раздразнителни и не могат да се концентрират. За да наваксат дефицита от сънища, на другата нощ сънуват повече от нормално.

Това изключително се отнася за еротичните сънища. Този академик изненадващо твърди, че който не сънува изобщо, може и физически да се разболее. В нормалния живот се вижда уравновесяване на недостига от сънища - открито е, че хората сънуват доста по-интензивно през уикенда и по врме на отпуска. Тогава хората не се подложени по този начин мощно на ежедневния стрес и своеобразното " кино в главата ни " се върти на по-високи обороти. Дори някои се оплакват, че когато са в отпуск, са претрупани от конкуренция с най-различни сънища.

Чрез тях се реализира самобитно пречистване на психическата " шлака " и се освежава мозъкът. В това отношение изключително е потребна ролята на еротичните съновидения. Например вие сънувате, че в случай че сте мъж, сте в буен полов акт с приятелката на своя другар. Или пък с тази жена, която живее насреща.

Нерядко дами сънуват еротични сънища с непознати или с еднократно инцидентно забелязани мъже на улицата. Има даже съновидения на секс с мъже с внушителна физика, само че без лице. Има дами, които стреснати се оплакват на психотерапевт, че са сънували секс даже с брат си, или пък мъже са сънували секс със сестра си. Това напълно не значи, че те са склонни на блудничество и пожелават в реалност брат си или сестра си.

Тук се немесва комплицираната магия на подсъзнанието. Често при еротичните сънища съблазняването стартира от другия и негова е самодейността. Не са редки сънищата за обезчестяване, от което се изпитва удоволствие. Изобщо като се разсъните след такива сънища, дълго време сте шокиран от странните стремежи, които се крият в потайностите на подсъзнанието.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР