Оказва се, че в кабинетите на Московския автомобилен завод често

...
Оказва се, че в кабинетите на Московския автомобилен завод често
Коментари Харесай

Кадилак Бледнее! Никога Не Сте Подозирали За Съществуването На Спортния Москвич Турист! Супер Видео!

Оказва се, че в кабинетите на Московския авто цех постоянно са създавали прототипи и опитни мостри, които били изработвани в един или няколко екземпляра.

„ Москвич - 408 ” купе-кабриолет е основан под вдъхновението на американската класика от 60-те. Той явно е щял да порази въображението на елементарния гражданин на Съветския съюз, което в действителност и евентуалната причина по този начин и да не влезе в серийно произвеждане.

Машината е оборудвана с преносим покрив, което е и главното му преимущество, а предните порти са лишени от рамка. Двигателят е бензинов, 1,5 литра, с мощ от 65 конски сили, написа Блиц.

" Москвич-408 Турист " било планувано да се създаде в дребни серии за износ. През 1963 година са основани 2 прототипа и този план е прекратен.

Първият подобен образец имал железен корпус и бил затрупан с черна багра, а вторият бил с хубав наследник цвят и по-лек корпус. Вратите, капака и багажникът били направени от алуминии. Впоследствие от разработките е основан седан, който през 1966 година е изпратен в серийно произвеждане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР