Оказва се, че уж милата на пръв поглед Джулиана Гани

...
Оказва се, че уж милата на пръв поглед Джулиана Гани
Коментари Харесай

Джулиана Гани бие новия си мъж

Оказва се, че сякаш благата на пръв взор Джулиана Гани е огромен звяр. Така и не излиза наяве дали бременността и протестът на хормоните, са я трансформирали в такава или по принцип си е такава, само че до момента някак си се е прикривала.

Така или другояче обаче е реалност, че новата й възлюбена – служителят на реда Теодор Гецов, яде пердах на почивки. Хора от близкото й обграждане издават, че в действителност тя е с много сложен темперамент. 
При все, че двамата с Гецов непрекъснато показват неземно благополучие, истината се оказва напълно друга.

Бременната силиконка постоянно го тормозела със кавги, освен това много шумни и зрелищни. Неотдавна двойката даже стигнали до пердах в хотелски комплекс. 
Служителите даже недоумяват по какъв начин двама души, които се бият и замерят с чаши, а от багра им останала даже дупка на вратата, могат да си създадат бебе. 

Освен крясъците от страна на Джулиана Гани, се чували и редица „ похвали “ по негов адрес като ла*но мръсно, злощастник, негодник и други от този жанр.  
И на фона на всичко това силиконката твърди, че бременността й протича доста леко и двамата с Теодор са щастлива двойка в очакване на наследника си.

За момента към момента не са избрали име на рожбата си, само че поради по какъв начин се развиват нещата, то изборът сигурно ще бъде изработен от Джулиана, тъй като по всичко проличава, че Теодор е безусловно безгласна писмен знак. 
Прави усещане и нещо друго – тя за следващ път се интересува повече от визията си и това какъв брой кг е качила, а не от здравето на бебето.

Припомняме, че връзката й с Теодор стартира незабавно след развода с някогашния й – фитнес инструктора Илиян Найденов. 
Странното е, че Джулиана доста бързо реши, че желае дете и от новия си, поради, че непринудено остави родителските права над сина им Давид на някогашния си.
Тя се вижда с него единствено през уикендите, а през останалото време за него се грижи Илиян и двамата живеят в Монтана.

Тя нееднократно е споделяла, че е взела това решение, с цел да постави завършек на правосъдните борби, а и с цел да си обезпечи успокоение в персоналния живот. От близкото й обграждане издават, че се отказала съзнателно от родителските права, тъй като не й се занимавало с дребния. 
Те обаче не изключват опцията да се държи по друг метод, в случай че се снабди с по този начин мечтаната щерка. За момента Джулиана не издава пола на втората си рожба. 

И макар свадите и побоищата, които наподобява са всекидневно събитие, тя не стопира да хвали новия си, евентуално за да натрие носа на някогашния си. Но както към този момент стана ясно връзките им в реалност не са по никакъв начин розови.

По-паметливите напомнят, че за четири години силиконката има зад тила си два провалени брака, само че това не я стопира да напира и за нова венчавка. И макар, че с Теодор са дружно неотдавна, тя бързо наду корема още веднъж. Освен това прави усещане, че намира доста скорострелно следващата „ огромна обич “ след всеки бракоразвод, като че ли ги държи като запаси в джоба си, които единствено чакат комфортния миг, с цел да изскочат от там. До момента обаче никой от мъжете й не се е задържал дълго.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР