Оказва се, че удобствата на съвременните бани са виновни за

...
Оказва се, че удобствата на съвременните бани са виновни за
Коментари Харесай

Трябва да пробвате! Забравен начин за миене на косата, който ѝ придава обем

Оказва се, че удобствата на актуалните бани са отговорни за това, че косата ни не наподобява толкоз витална и обемна, колкото би могла да бъде в реалност. Но в случай че започнете да миете косата си по общоприет метод, всичко ще се промени още след първото нанасяне на шампоана!

Всички мечтаем косата ни да наподобява гъста и обемна. Правим всичко допустимо, с цел да реализираме това: купуваме специфични шампоани и балсами, непрекъснато опитвам със стилизиращите артикули. Дори сортираме прически, които оказват помощ да придадем размер на косата ни.

За страдание, при о бема при косата колкото по-малко се стараете, толкоз по-добър е резултатът - без риск от утежняване на косъма. Затова е добре да се стартира с вярната техника за миене - нещо, което сме не запомнили поради удобните ни условия на живот.

По-рано нашите баби са миели косите си под крана на чешмата. Това помагало  да се пести вода - изключително в случаите, когато е нямало топла вода и се налагало да си миете косата си с черпак и затоплена вода от тенджерата.

 Трябва да пробвате! Забравен метод на миене на косата, който ѝ придава размер

Днес специалистите по хубост оферират техниката " измиване с главата надолу " . И не с цел да пестим вода (макар че това също е значимо от екологична гледна точка), а с цел да реализираме размера на фантазиите си.

Когато мием косата си с наведена глава, можем по-добре да измием дължината  ѝ от всички страни, а освен от горната част на главата. Освен това тази позиция улеснява разпределянето на балсама по средата на дължината на косата: той няма да стигне до корените, което значи, че косата няма да се омазни и слепи авансово.

Разбира се, миенето с главата надолу не е най-бързият и комфортен вид, само че то в действителност дава резултат. Както в действителност сушенето с наведена глава също дава необикновен размер на косата.

 
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРИЧЕСКИ ЗА ДЪЛГА И КЪСА КОСА, КОИТО ПРИДАВАТ ОБЕМ НА КОСАТА:
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР