Оказва се, че това за кого гласуваме може да разкрие

...
Оказва се, че това за кого гласуваме може да разкрие
Коментари Харесай

Как политиката влияе на сексуалния ни живот

Оказва се, че това за кого гласуваме може да разкрие доста повече за нас, в сравнение с допускаме. Това демонстрира любопитно изследване на професора по обществена логика на психиката от Бил Стейт Юнивърсити в Индиана Джъстин Лехмилър. И въпреки да изследва въздействието на двете огромни американски партии върху половия живот на почитателите им - Демократичната и Републиканската, резултатите умерено могат да се отнасят към последователите на най-отявленото политическо опълчване в света - либерали против консерватори.

 Снимка 386998

Лехмилър интервюира 4175 индивида над 18-годишна възраст от разнообразни елементи на Съединени американски щати. Във въпросника му има въпроси както за политическата им обвързаност, по този начин и за половите им мечти. Връзката сред двете е съвсем стряскаща - всеобщо почитателите на републиканците си показват извънбрачен секси, а на демократите - садо-мазо практики. Лехмиръл обаче има разумно пояснение на това.

 Снимка 333422

Сексуалните мечти съставляват бягство от табутата, които съблюдаваме в обществото и общността, в която живеем. За републиканците да вземем за пример съществена полезност е здравото обичайно семейство. Следователно фантазиите за извънбрачен секс, стриптийз клубове и проститутки са бягство от табуто. За демократите пък общественото, икономическо и политическо тъждество е най-важният дирек на вярванията им. Затова половите мечти за доминация, послушание, мазохизъм са метод за миг да се отърсим от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР