Оказва се, че свалката между Джизъса и Емануела вече се

...
Оказва се, че свалката между Джизъса и Емануела вече се
Коментари Харесай

Емануела за връзката си с Джизъса пред Венета Райкова: Имаше и целувки, неговата приятелка разбра и полудя, той е хубав мъж...

Оказва се, че свалката сред Джизъса и Емануела към този момент се е случила, и то преди много години. Запис на несъществуващото към този момент предаване " Горещо " разкрива за аферата сред двамата преди 10 години!
" Не се стигна до дъно. Сваляхме се, пишехме си. Но приятелката му разбра, станаха кавги и нищо не се случи. Нещата се разсъхнаха, без да има нищо ", признава Емануела. Приятелка по това време на Благой е гимнастичката Христина Витанова, която му роди две деца.

Във видеото Емануела прибавя, че Благо е доста прекрасен мъж, вид Дейвид Бекъм.

" Намерихме си телефоните, видяхме се на вечеря, имаше и целувки ", разкрива още певицата.

" Неговата другарка разбра и полудя. Беше ми звъняла по телефона. В 2 часа през нощта ми се обади с думите: " Остава мъжа ми на мира ". После разбрах, че тя си е изнесла багажа, имаше драми. Ако му бях пуснала, щеше да спи с мен ", искрено си признава Емануела. В друго свое изявление, година по-късно, тя отново дава глас на половите си мераци към Благой: " Бих правила секс с него за една нощ ".

Години по-късно ориста среща още веднъж Емануела и Джизъса в къщата в Нови хан. И двамата са сменили куп сътрудници от първата им среща, само че повторна свалка е изцяло допустима, написа " България Днес ".

Още първата вечер в къщата Златка полудя от ревнивост още при първата задача, която нейният обичан трябваше да извърши дружно с Емануела. По всичко проличава, че продуцентите интензивно ще работят да засилят любовния триъгълник, който за момента никак не се нрави на Райкова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР