Оказва се, че причина номер едно за липсата на секс

...
Оказва се, че причина номер едно за липсата на секс
Коментари Харесай

Причина № 1 за липсата на секс между партньорите е ...

Оказва се, че причина номер едно за неналичието на секс сред сътрудниците е... неналичието на възторг. Децата, умората и изневярата се подреждат много по-назад в листата. Откритието, което група учени прави, изненадва всички.

Най-големият палач на пристрастеността е „ неналичието на възторг “. Психолози са решили да се задълбочат в тематиката за все по-лошия полов живот на двойките. Но изненадата им била огромна, когато разкрили, че сексът понижава, тъй като сътрудниците нямат предпочитание, написа Mail on Sunday, представен от woman.bg.

След неналичието на възторг се подреждат неналичието на време и пространство, както и фактът, че се усещат потиснати от половинките си. Това сочат резултатите, оповестени в списание Evolutionary Psychology.

След тежкия работен график, като палач на пристрастеността се подрежда „ неприятният секс “. Колкото е да е необичайно изневярата и децата са много обратно в листата. А ето ги и всичките 10 аргументи по ред на номерата:

липса на възторг

липса на време и пространство

дълго работно време

неприятен секс

невярност

проблеми с характера

прихватливост

децата

липса на предпочитание

не са моногамни

Според проф. Менелеос Апостолу от университета в Никозия, Кипър, който стои зад изследването, „ компликациите при поддържането на интимни връзки евентуално могат да причинят забележителна прочувствена болежка. “ Той е на мнение, че тези компликации би трябвало да бъдат тъкмо открити, с цел да бъде усъвършенствано прочувственото положение на хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР