Оказва се, че при резервиране на хотел онлайн може да

...
Оказва се, че при резервиране на хотел онлайн може да
Коментари Харесай

Ето какви може да са скритите капани при резервация на почивка

Оказва се, че при запазване на хотел онлайн може да платим за него един път при поръчката за отмора и повторно – на съответното място. Освен това, някои хотелиери принуждават клиентите да доплащат за паркинг, закуска и интернет, да вземем за пример - услуги, за които авансово е оповестено, че са част от туристическия ни пакет, стана ясно в рубриката „ Георги Георгиев на твоя страна” по Нова телевизия.

Най-често измамите при резервация през интернет са свързани с подвеждащи фотоси, спомагателни заплащания и неполучаване на услуги, за които сме платили.

Около 56% от българите употребяват световната мрежа, когато резервират лятната си отмора или изследват информация за хотели. Най-често това са хора в дейна възраст – сред 22 и 48 години, и живеят в огромните градове.

По-рядко използваме услугите на туроператор. А едвам 16% от българите вършат ранни резервации – от това лято за идващото.

Експерти поучават да резервираме единствено през тествани уеб сайтове, по опция - български, с цел да избегнем евентуални клопки и да можем по-лесно да търсим правата си при проблем.

Добре е да знаем, че постоянно от вида резервация зависи и какъв брой тъкмо ще ни коства почивката. Защото онлайн търговците, туроператорите и самите хотелиери могат да дадат разнообразни цени за стаите, които оферират в един и същи хотел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР