Оказва се, че перфектната визия на актрисата Натали Портман се

...
Оказва се, че перфектната визия на актрисата Натали Портман се
Коментари Харесай

Какво вдъхнови Натали Портман да стане веган и продуцент?

Оказва се, че съвършената визия на актрисата Натали Портман се дължи на метода ѝ на хранене. За разлика от множеството свои колежки, които разчитат на скъпите процедури и козметика, тя залага на плодовете и зеленчуците. Тя не яде месо или други скотски артикули, написа изданието VegNews.

Портман била въодушевена да одобри веганството, откакто прочела книгата на Джонатан Сафран Фоер - "Eating Animals ". Тя толкоз я впечатлила, че актрисата се свързала с създателя с предложение да снима документален филм, основан на неговата книга, носеща същото заглавие като новата лента, продуцирана и разказана от самата актриса.



Новият документален филм, отдаден на веганството се споделя "Eating Animals " и дебютира на филмовия фестивал в Телорурид, Колорадо предходната седмица.

Той разказва реалноста на актуалното промишлено селско стопанство и методите, употребявани за всеобщо произвеждане на на ниска цена месо, млечни артикули и яйца.

Освен етичната страна на тематиката, Портман осъзнала, че новият ѝ хранителен режим се отразява извънредно добре на здравето и типа ѝ.

“Откакто станах веган, открих, че положението на кожата ми се усъвършенства в пъти повече, спрямо времето, когато бях вегетарианец”, сподели тя неотдавна пред сп. The Cut.

“Изключих всички млечни артикули и яйцата – нещо, което в никакъв случай не бях пробвала преди. Това несъмнено беше изобретение.”

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР