Оказва се, че най-простите и най-често срещани храни са афродизиаци.

...
Оказва се, че най-простите и най-често срещани храни са афродизиаци.
Коментари Харесай

Много храни имат потенциала да са афродизиаци

Оказва се, че най-простите и най-често срещани храни са афродизиаци. Помагат ли те за решение на полови проблеми, споделя психологът и сексолог Сергей Ланг в изявление за съветското радио " Спутник ", написа БГНЕС.
Много артикули могат да се смятат за афродизиаци, т.е. оказват помощ за увеличение на половото предпочитание и потентност, само че всеки би трябвало да избере нещо свое, споделя сексологът Сергей Ланг. Това могат да бъдат най-често срещаните артикули, които използваме в всекидневието си, да вземем за пример добре познатата салата от рукола, цитира изявлението РИА Новости.
" Рукола е афродизиак, който се употребява от антични времена за повишение на либидото и потентността. Но като цяло самото растение е богато на витамини, тъй че има добър резултат върху имунната система. По принцип може да се употребява като афродизиак всекидневно, както и всички морски блага и октоподи. Кафето също се счита за афродизиак ", твърди Сергей Ланг.
Той отбелязва, че няма универсални медикаменти - другите организми могат да реагират друго на еднакъв артикул.
" Всеки човек по доста способи избира афродизиак за себе си. Не може да се каже, че в случай че рукола е афродизиак, тогава това ще бъде потребно за всеки човек и ще му донесе стремежи резултат. Необходимо е да се вземат поради характерностите на тялото. Точно както има хиляди медикаменти за главоболие, затова всеки има потребност от своето ", изяснява сексологът.
В същото време, съгласно него, потреблението на афродизиаци единствено за решение на проблеми от полов темперамент не е задоволително - това може да стане единствено допълнение, само че не и главно средство.
" Не може да се каже, че в случай че една брачна двойка има проблем в половите връзки, а по-късно благодарение на афродизиаци, те ще решат тези проблеми. Сексуалното предпочитание идва от главата, от вътрешната връзка, от здравето. Следователно е належащо да се решат редица други проблеми, с цел да се употребява афродизиак. Той е допълнение, само че не и решение на главния проблем “, сигурен е Сергей Ланг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР