Оказва се, че мечтите наистина се сбъдват, или поне за

...
Оказва се, че мечтите наистина се сбъдват, или поне за
Коментари Харесай

Гушкане на котки в гръцки рай - това е работа, при това добре платена!

Оказва се, че фантазиите в действителност се сбъдват, или най-малко за феновете на котките. По-рано тази седмица организация, известна като God’s Little People Cat Rescue, разгласи, че търси нов чиновник, чиято работа ще се показва в това да се грижи за десетки котенца и техния дом, оповестява T+L, представен от profit.bg.

Тази работна позиция наподобява задоволително естествена, до момента в който не научите, че котешкият дом не е ситуиран в някаква неугледна тухлена постройка, цялостна с кафези, а се намира на зашеметяващия гръцки остров Сирос, където всички пухкавелки се разхождат на независимост.
Сирос е най-населеният остров на архипелага Циклади, ситуиран на към 140 км югоизточно от Атина. В условията към обявата се показва, че организацията търси " зрял и същински буен фен на котки, който знае по какъв начин да се оправи с доста котки и би обичал тяхната компания ".
Организацията търси човек, който може да поеме ежедневното ръководство на локалното светилище за котки. В него живеят 55 животни, а ветеринарно обучение е преимущество. "
Към работната позиция се предлага изцяло платена, дребна съвременна къща със лична градина, която има аспект към Егейско море, както и дребна заплата. Освен това ще имате задоволително време да изследвате острова, защото работата е единствено за четири часа дневно.
Кандидатстващите ще би трябвало да могат да карат кола с ръчни скорости, както и да могат да се оправят с честите визити на туристи през летните месеци.
Работата се прледлага в уединена природозащитена околност, която е доста спокойна и тиха през зимата, само че е натоварена през лятото. Ще се чувствате най-добре, в случай че сте човек, който прави оценка природата и харесва спокойствието, се споделя още в обявата.
Позицията е подобаваща за човек на 45-годишна възраст или по-възрастен, който е " виновен, благонадежден, почтен, удобен ​​и в действителност със златно сърце ".
Ако това звучи като мечтаната от вас работа, всичко, което би трябвало да извършите, е да изпратите автобиография и фотография на [email protected] .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР