Оказва се, че крадците използват схема, при която шофьорът си

...
Оказва се, че крадците използват схема, при която шофьорът си
Коментари Харесай

Нова Вълна От Обири На Автомобили В България! Вече Дори Не Е Нужно Да Разбиват Колата, Вижте Наглата Схема!

Оказва се, че крадците употребяват скица, при която водачът си мисли, че е заключил колата с дистанционно управление, само че в действителност не е по този начин, заяви Нова телевизия.

Това се случва и на семейство Ангелови от София, от които са откраднати 1000 лв., два телефона, преносим компютър и други движимости за общо над 10 000 лв., както и документи. Кражбата става към 09:00 часа сутринта, когато Петя Александрова води 4-годишния си наследник на детска градина със служебната си кола.

„ Слязохме и използвах отдалеченото, с цел да заключа автомобила. Не чух звука от заключването, само че ревизирах вратите и видях, че са затворени. Натиснах още няколко пъти заключването на автомобила. Заведох детето в детската градина, върнах се, потеглих и разбрах, че съм обрана ”, описа дамата.

„ Със сигурност става въпрос за заглушаващо устройство ”, разяснява специалистът по сигурността Здравко Дерайлиев.

По думите му това става най-много на огромни паркинги, да вземем за пример пред магазини.
Освен това, устройствата, с които работят крадците, не са високотехнологични, съществуват от години и са евтини и налични. Най-евтините са по едвам 90 лв., а могат да заглушават и старите алармени системи, посочи той. Проблемът е, че не са неразрешени от закона.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР