Оказва се, че Кирил Петков е виновен или не е

...
Оказва се, че Кирил Петков е виновен или не е
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Не може да се търси отговорност от Радев по казуса с гражданството на Петков

" Оказва се, че Кирил Петков е отговорен или не е отговорен от дейностите на трета страна - Канада. Ако в период от две седмици Канада беше освободила Кирил Петков от поданство, той щеше да бъде безусловно безупречен. Волеизявлението му е задоволително. Поведението на Петков да зависи въпреки това е юридически парадокс. От Конституционния съд не са осмислили този факт. Ако Канада е имала обвързване в двуседмичен период да се произнесе за поданството и не го прави, Кирил Петков страда, в случай че го направи - той е безупречен ". Това сподели в " Твоят ден " по NovaNews конституционалистът проф. Огнян Герджиков.

Той бе безапелационен, че не може да се търси отговорност от президента Румен Радев по този проблем. За него служебният кабинет прави добра работа, макар грешките и компликациите. Юристът предвижда, че ГЕРБ ще бъдат първа политическа мощ, само че още веднъж ще останат в изолираност, а " Продължаваме промяната " ще се подреди на второто място по брой извоювани гласове.
За днешния празничен ден и актуалната здравна рецесия професор Герджиков счита, че сме толкоз будни, че не имаме вяра на учените. Но добави, че това не е български феномен и човек по принцип не обича да бъде лимитиран.

" Хората, които отхвърлят имунизациите, вируса и ограниченията, са и хората, които считат, че Земята е плоска ", съобщи проф. Огнян Герджиков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР