Оказва се, че играчките за възрастни не се произвеждат единствено,

...
Оказва се, че играчките за възрастни не се произвеждат единствено,
Коментари Харесай

8 извратени факта за секс куклите

Оказва се, че играчките за възрастни не се създават само, с цел да удовлетворяват перверзните стремежи на притежателите си. Има много забавни детайлности, които може би искаш да научиш, а може би не... Ако любознанието ти надделее, чети нататък.

1. Мъж от Мичиган е женен за секс куклата си.

Разбира се, мъжът с прякор Дейвкат не е сключил легален брак със своята „ обичана “, само че той я възприема като своя брачна половинка. Той има още две кукли, които назовава свои „ компаньонки “. И двете имат лични сметки в Twitter!

2. Японците от време на време назовават секс куклите „ холандски съпруги “.

Причината е разбираема – някои от първите секс кукли били основани от холандски моряци, които плавали в намерено море месеци наред и се нуждаели от малко... помощ. Те стигнали до концепцията да вършат кукли от парцали, наричани от французите „ dame de voyage “, а от испанците „ dama de viaje “ (в недодялан превод „ дама за път “). По-късно холандците почнали да вършат куклите от кожа и да ги продават на японците, а те на собствен ред да ги назовават „ холандски съпруги “.

3. Барби е основана на секс играчка.

През 1950 година в Германия пускат в продажба куклата Bild Lilli, дребна по мярка играчка за възрастни мъже, чийто облик е бил въодушевен от привлекателна немска актриса. Тя не е имала, хм, дупки, само че е изглеждала доста еротично. Според легендите, обликът на Барби е основан на този на куклата Лили, което ни кара да ах-нем от изненада (и да си изхвърлим детските кукли веднага).

4. Секс куклите са извънредно тежки.

Синтетичните секс кукли стигат тегло до 52 кг. и тежат минимално 34 кг. Колкото и доста да наподобява тежестта, то въпреки всичко способства за реализма на „ играчките “.

5. Не е основана секс кукла, която да може да прави орална обич на дами.

Това към този момент е срамотия!

6. Компанията RealDoll Company създава мъжки секс играчки.

Малка правдивост след изказванието от точка 5! Въпреки това, не са доста дамите, които са заинтересувани от сходна покупка. Според сведенията на компанията, мъжките кукли съставляват единствено 10% от оборота.

7. Хората, които са супер почитатели на секс куклите се назовават iDollators.

Съществува постоянна група мъже, които безусловно идеализират секс куклите си, смятайки ги за свои действителни партньорки в живота. Дейвкат, оня мъж от Мичиган, женен за куклата си изяснява, че така наречен iDollators третират куклите си като богини. „ Куклите не имат неприятните качества на човешките тела – кръв и жива плът. Синтетичните дами в никакъв случай няма да те излъжат, подлагат на критика, изневеряват или да не се съгласяват с теб “, заключва Дейвкат.

8. Скандалният радиоводещ Хауърд Стърн значително е отговорен за известността на секс куклите в наши дни.

През 90-те години на предишния век той поръчва секс кукла и прави секс с нея по време онлайн предаване. Куклата е била закупена от компанията RealDoll, която затвърждава позициите си на максимален производител на секс кукли по-късно, а все още продава по към 300 продукта годишно (с начална цена от 5500 $ всеки).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР