Оказва се, че и бившият ММА боец Любомир Симеонов, по-известен

...
Оказва се, че и бившият ММА боец Любомир Симеонов, по-известен
Коментари Харесай

Любо Чука нокаутира трима германци при масов бой край София

Оказва се, че и някогашният ММА войник Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука, е взел участие в проведения всеобщ пердах сред хулигани от агитките на „ Левски “ и немския

„ Айнтрахт “ (Франкфурт), провел се предходната седмица преди мача сред двата тима в София и приключил с бърза победа за родните ултраси.

 

Информацията за уговорения юмручен пердах сред ентусиастите на „ Левски “ от фракцията „ София Запад “ и немските почитатели на „ Айнтрахт “ беше доказана от интернационалната обществена мрежа Hooligans.cz още предишния четвъртък, само че до този миг не е оповестено видео от борбата, въпреки такова да е било снимано.

 

Известно е, че българите и немците са излъчили по 15 свои представители, които да пазят с юмруци достойнството на своите тимове.

Според осведомени всеобщият пердах се е провел на поляна в село край София като спарингът е бил договарян два дни, а за борбата първо настояли хулиганите на „ Айнтрахт “. Първоначално немците желали в багра да вземат участие по над 50 индивида от двете страни, само че от „ София Запад “ предложили броя да бъде редуцирана, с цел да не се стигне до всеобщо стълпотворение и опция полицията да се намеси и арестува биещите се.

 

След дълги договаряния, протекли през криптирани мобилни приложения, двете страни се разбрали да излъчат по 15 индивида от най-здравите си хулигани. Съгласно разпоредбите, боят е протекъл с голи ръце като всеки озовал се на земята и блъснал с ръка тревата, се брои за нокаутиран – никой няма право да го удари повече.

 

В уговорения пердах и от страна на „ София Запад “, и от страна на „ Айнтрахт “, са взели участие единствено млади мъже, трениращи професионално бойни спортове, а Любомир Симеонов – Чука, е бил най-възрастният от биещите се. Въпреки това татуираният великан се е показал ослепително – повалил трима германци на земята, като двама от тях паднали като круши още в първите секунди на борбата и повече не могли да се изправят на крайници.

 

Боят продължи единствено към 40 секунди, успеха за „ София Запад “ беше неоспорима и кавалерски приета от германците. Те даже се оказаха да желаят реванш  за гостуването на „ Левски “ в Германия – признаха, че българите са доста по-подготвени “, споделя осведомен с хулиганската хватка, провела се край София.

 

Макар през последните години рядко да посещава мачове на „ Левски “, Любомир Симеонов – Чука е буен последовател на „ сините “ и първи братовчед на съоснователя на „ София Запад “ – Любомир Костадинов – Младежа.

Любопитен подробност е, че на млади години Любо Чука е упражнявал академично гребане в ЦСКА на гребния канал в Панчарево дружно с починалия си брат Славчо, преди да поеме защитата на Христофорос Аманатидис – Таки.

 

В последно време Любомир Симеонов върти сполучлив фешън бизнес, вещо менажиран от половинката му Димка Шаламанова, а неговата марка облекла „ Luda “, е безспорен шлагер измежду подрастващото потомство. Заради това мнозина са учудени, че Чука се е впуснал в уговорения пердах сред почитатели.

 

През последните години в Европа се наложи наклонност преди интернационалните футболни мачове ентусиасти от противниковите тимове да си устройват уговорена борба между тях, с цел да се избегнат инцидентни срещи и спонтанни мелета, които могат да завършат трагично за някого и при които да пострадат инцидентни минувачи.

При авансово уговорените боеве внезапно се понижава и опцията полицията да арестува биещите се и да им бъдат формирани каузи за безчинство и нарушаване на публичния ред.

 

Според неписаните правила в тези боеве участниците в тях са по еднакъв брой от двете страни като строго неразрешени са всевъзможни оръжия и следващи тъжби до органите на реда. Като най-страховити в Европа се сочат футболните хулигани от Полша, Русия и Украйна, където отрядът „ Азов “ бе формиран най-вече от футболни ентусиасти на „ Днипро “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Любомир Костадинов – Младежа Любомир Симеонов – Чука Любо Чука ултраси побой „ Айнтрахт “ (Франкфурт) „ Левски “ „ София Запад “ Христофорос Аманатидис – Таки Димка Шаламанова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР