Оказва се, че дори сексът може да бъде актуален или

...
Оказва се, че дори сексът може да бъде актуален или
Коментари Харесай

Кои са модните тенденции в секса?

Оказва се, че даже сексът може да бъде настоящ или демоде. Сексолози от целия свят настояват, че напоследък все по-често техни пациенти завяват за една специфичност на половото си държание.
Става дума за половата взаимозависимост. На това течение са подвластни както мъжете, по този начин и дамите. Обаче сексоманията се появява по друг метод у представителите на двата пола.
При мъжете зависимостта от секса се изявява във увлечение към виртуални милувки, до момента в който дамите са по-големи традиционалистки и избират нормалните скотски наслаждения. При това представителите на мощния пол страдат от сексомания понякога, а дамите усещат непрекъсната нужда от секс.
От здравословна позиция тази наклонност е по-опасна за дамите, защото неутолимото полово предпочитание води до честа промяна на сътрудниците и усилва риска от болести, излъчени по сексуален път.
Според мнението на експертите, модата на сексоманията се е родила с помощта на звездите. Няколко известни персони (Дейвид Духовни, Тайгър Удс, Майкъл Дъглас и погрешният някогашен брачен партньор на Сандра Бълок Джеси Джеймс) се оповестиха за сексхолици и оправдаха с това безбройните си изневери.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР