Оказва се, че Делян Пеевски е реагирал срещу санкциите Магнитски

...
Оказва се, че Делян Пеевски е реагирал срещу санкциите Магнитски
Коментари Харесай

„24 часа“: Делян Пеевски завежда дела в САЩ срещу санкциите по „Магнитски“

Оказва се, че Делян Пеевски е реагирал против глобите " Магнитски " освен това - в Съединени американски щати.

Проверка на „ 24 часа “ по воденото в Окръжния съд на Ню Йорк дело „ РИКО “ демонстрира, че на 21.06.2021 година е подадено мнение от американската адвокатска адвокатска фирма „ Морган Луис “. В него се показва, че Делян Пеевски е подхванал правни дейности пред Службата за надзор на задграничните активи към Министерство на финансите (OFAC) на Съединените американски щати, за анулация на наложените му по закона „ Магнитски “ наказания. От мнението, подписано от юрист Кенет Шактър, излиза наяве, че това се е случило още предходната седмица, като процедурата пред OFAC евентуално е задвижена точно от „ Морган Луис “, написа.

„ Морган Луис “ е една от най-големите адвокатски адвокатски фирми освен в Съединени американски щати, само че и в света, тя разполага с 31 офиса в Северна Америка, Европа, Азия и Близкия изток. Техни клиенти са 75% от всички компании, включени във Fortune 100 като през годините е защитавала в разнообразни производства доста известни политици, в това число Хилари Клинтън, Барак Обама, Джон Кери и Ал Гор.

Припомняме, че делото „ РИКО “ беше заведено в края на януари 2019 година от варненския юрист Захари Томов против 24 ответници, в това число Пеевски, като разногласието е за парцели в гр. Балчик и неосъществения план „ Силвърбийч “. Повече от две години от този момент, делото не е стартирало, като към момента се чака изговаряне по допустимостта на сходен иск на територията на Съединени американски щати.

Цялата публикация.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР